Poklanjamo ti bon za Svetog Nikolu u vrijednosti 5€ kod: top5b

Maske za telefone i tablete

0
Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4
Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4 Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4

Temperirano zaštitno staklo Spigen (Glastr EZ Fit) za Samsung Galaxy Z Flip 4

Kaljeno staklo s revolucionarnim načinom postavljanja - ako ste se užasavali ovog aspekta dok ste koristili kaljeno staklo, vaši problemi su upravo riješeni! Kaljeno staklo je pričvršćeno montažnim okvirom koji je savršeno izrezan na prednju stranu telefona, zahvaljujući kojem ga možete savršeno postaviti na ekran. Proizvođač je pojednostavio način sastavljanja do te mjere da je potpuno intuitivan za svakog korisnika.

Glas.TR EZ Fit je premaz debljine 0,2 mm, koji je u procesu proizvodnje i stvrdnjavanja očvrsnut na tvrdoću 9H. To ga čini otpornim na ogrebotine čak i kada je u kontaktu s oštrim predmetima kao što su ključevi ili nož. Staklo je prekriveno oleofobnim i hidrofobnim slojem, koji sprječava otiske prstiju ili druge nečistoće da napuste ekran. Kristalno je čist i savršeno odražava prikazane boje. Također ne utječe na osjetljivost na dodir i ima izuzetnu glatkoću, pa je užitak prelaziti prstom po ekranu. Staklo je posebno namijenjeno za zaštitu zaslona od ogrebotina i smanjuje rizik od oštećenja zaslona tijekom neočekivanog pada.

Staklo se reže samo na ravnom dijelu displeja sa reljefnom strukturom, u skladu i na osnovu matrice koju je izradio proizvođač datog modela telefona. Samo takav rez stakla osigurat će potpunu kompatibilnost s našim zaštitnim dodacima.

Zbog različitog glodanja rubova zaslona, ​​nakon postavljanja zaštitnog stakla na zaslon, oko zaslona se može pojaviti nježna zračna aureola. To je prirodna situacija i ovisi o samom zaslonu.

Artikl je na zalihi (Dostava 1dan)

Cijena: 29,95 €

Slični proizvodi :

Top izbor

Top izbor

Najkvalitetniji izbor artikla za vaš telefon !

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Besplatna dostava artikla na narudžbe više od 40€.

100% sigurna kupnja

100% sigurna kupnja

Mogućnost vraćanja artikla u 30 dana od kupovine

ŽELIŠ BITI OBAVIJEŠTEN O AKCIJAMA I NOVOSTIMA?

Prijavi se na naše e-novosti

© 2016 - 2023 TOP IZBIRA d.o.o., Sva prava pridržana.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem