Back to school akcija! Kupujte 25% jeftinije! Kod: back2school 

Maske za telefone i tablete

0
Biorazgradiva maska
Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska Biorazgradiva maska

Biorazgradiva maska "Shaniara" (Blush pink) za iPhone 14

Želite elegantnu masku s visokim stupnjem zaštite i pritom pomoći okolišu? U tom je slučaj biorazgradiva maska pravi izbor za vas. Maska je izrađena od pšenične slame koja zbog svoje precizne izrade savršeno pristaje uz telefon. Maska je potpuno kompaktna i nema bojazni da će se raspasti. Zbog precizne izrade tipke su izuzetno mekane i udobne. Možete ju koristiti godinama i godinama. S prednje strane se proteže preko ekrana, tako da ekran ostaje netaknut kada padne na ravnu površinu. Dizajnirana je tako da savršeno pristaje uz uređaj, a istovremeno sve funkcije rade bez prekida. Maska je vrlo ugodna na dodir, a uređaj teže isklizne iz dlana jer materijal ima izvrsno prianjanje pri dodiru s kožom. Proizvod je kvalitetan i izdržljiv te jednostavan za korištenje jer se zbog svoje fleksibilnosti jednostavno postavlja na uređaj. Uz vrhunsku zaštitu, otpornost i izdržljivost koju nudi etui, vašem uređaju daje moderan i atraktivan izgled. Maska se razgradi u prirodi ili u smeću nakon 2 godine.

Fotografija modela telefona je simbolična!

Značajke:

  • Biorazgradljv materijal
  • Vrhunska zaštita
  • Elegantan izgled
  • Kvalitetna izrada
  • Podignut rub štiti ekran i kameru
  • Ugodan osjećaj u rukama
  • Tipke rade nesmetano
  • Moderan i tanak
  • Ne klizi iz dlanova
Artikl je na zalihi (Dostava 1dan)

Redna cena 24,95 €. Uštedite 5,00 € (20 %)
Cijena: 19,95 €

100% BIO!

Želite li elegantnu masku s visokim stupnjem zaštite i pritom pomoći okolišu, onda je biorazgradiva maska pravi izbor za vas. Maska je od pšenične slame koja se nakon 2 godine u prirodi potpuno razgradi!

 

Maska nudi sve što vam treba. Zaštitu, prianjanje, učinkovitost.

Maska omogućuje nesmetano funkcioniranje ulaza i izlaza telefona, poput punjenja uređaja ili slušanja glazbe. Rad tipki također je neometan, a istovremeno je pritiskanje na njih izuzetno mekano.

 

Kvalitetna izrada!

Proizvod je kvalitetan, izdržljiv i jednostavan za korištenje jer se zbog mekane podloge vrlo jednostavno postavlja na uređaj. Osim vrhunske zaštite, vašem uređaju daje moderan i atraktivan izgled.

MIŠLJENJE KUPACA

Postani dio od 100 000 zadovoljnih članova s #TOP zaštitom!

Valentina J.
Ugljan, 12.7.2022

Sonja T.
ORAŠAC, 5.5.2022

Tomislav T.
Stitar, 28.6.2022

Verica T.
Slunj, 5.7.2021

Željka G.
Pag, 6.6.2021

Sanja S.
Rebrovići, 18.9.2021

Barbara Jehart
22.5.2023

Jesi li već kupovao kod nas? Pošalji nam ocjenu proizvoda na info@topizbira.si i osiguraj si 20% popusta koji možeš već iskoristiti prilikom iduće kupovine.

Slični proizvodi :

Top izbor

Top izbor

Najkvalitetniji izbor artikla za vaš telefon !

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Besplatna dostava artikla na narudžbe više od 40€.

100% sigurna kupnja

100% sigurna kupnja

Mogućnost vraćanja artikla u 30 dana od kupovine

ŽELIŠ BITI OBAVIJEŠTEN O AKCIJAMA I NOVOSTIMA?

Prijavi se na naše e-novosti

© 2016 - 2023 TOP IZBIRA d.o.o., Sva prava pridržana.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem