Platiš 2, dobiješ 3! Prilikom kupnje tri proizvoda dobit ćete popust u visini najjeftinijega!

    KOD: kupis2dobijes3

Maske za telefone i tablete

0

Koje vrste zaštita nudimo?

Koje vrste zaštita nudimo?

Koje vrste zaštita nudimo?

Zašto kupiti masku za telefon upravo kod nas? Zato što nudimo najširi izbor u Sloveniji! Trudimo se da u svojoj ponudi imamo najkvalitetnije i najmodernije proizvode.

Već smo pisali o važnosti zaštite mobilnog telefona i svih neugodnosti koje mogu prouzročiti moguća oštećenja pri padu. Bez odgovarajuće i kvalitetne zaštite, vaš uređaj je uvijek izložen oštećenjima, budući da je suvremeni dizajn mobilnih uređaja više usmjeren k estetskim i praktičnim vidicima. Stoga je vrlo važno pravilno zaštititi uređaj i koristiti ga bezbrižno i nesmetano.

 

U našoj web trgovini možete naći široku paletu raznovrsnih, zanimljivih i kvalitetnih maski za mobitele. Pri Top izboru smo uvjereni da možemo zadovoljiti svačiji ukus. Naravno, osim samih maski, nudimo sve za POTPUNU zaštitu vašeg omiljenog uređaja, uključujući zaštitna stakla, premaze i dodatnu opremu.

Kako možete zaštititi svoj telefon i koje proizvode i materijale možete odabrati, pročitajte u nastavku.

 

MASKE ZA UREĐAJE

Najvažnija zaštita vašeg uređaja svakako je maska ili etui, s kojim uvelike smanjujete rizik od estetskog ili mehaničkog oštećenja uređaja. Na izbor imate beskrajne mogućnosti maski svih oblika i boja različitih proizvođača. U našoj ponudi naći ćete klasične TPU maske, preklopne maske izrađene od visoko kvalitetne umjetne kože, posebne maske priznatih marki. Što se tiče dizajna, postoje mnoge opcije, od jednostavnih jednobojnih maski do maski s printom ili slikom, sa šljokicama te mnoge druge. Sve naše maske odlikuju se iznimno kvalitetnim materijalima, pa tako možete birati između različitih, od fleksibilnog TPU gela, umjetne kože, do tvrdog polikarbonata. TPU maske također se protežu malo izvan ruba prednjeg zaslona i tako ga štite, uz naravno leđni dio i rubove telefona.

 

ZAŠTITNA STAKLA ZA ZASLON

Unatoč činjenici da se TPU maske protežu nekoliko milimetara preko ruba zaslona i lagano ga štite pri padu na ravne površine, vaš zaslon svejedno može biti teško oštećen prilikom jačih padova i udaraca. Stoga predlažemo da u svakom slučaju zaštitite svoj zaslon s trenutno najkvalitetnijim zaštitnim staklom na tržištu koje naravno možete pronaći u našoj ponudi. Radi se o kaljenom zaštitnom staklu od čistog izvornog stakla tvrdoće 9H. Svi znamo da je oštećenje na zaslonu za svakog korisnika vrlo neugodna, a najviše od svega skupa, pa je vrijedno izbjeći ju.

 

NANO PREMAZ ZA ZASLON

 

Kao novost u zaštiti vašeg zaslona, ​​predstavljamo poseban premaz nazvan nano glazura, i slično kao zaštitno staklo štiti zaslon vašeg mobilnog uređaja od ogrebotina i udaraca. Premaz se može brzo i jednostavno nanositi na zaslon uređaja, a zaštita djeluje odmah. To je zaštita koja po učinkovitosti konkurira staklu, ali je još jednostavnija za postavljanje.

Predstavili smo vam najosnovniji izbor naših proizvoda i vrsta zaštite za vaš omiljeni mobilni uređaj, a za širi spektar pregledajte našu raznoliku web trgovinu gdje nudimo široku paletu proizvoda po konkurentnim cijenama te brzu isporuku. Pri Top izboru vi ste u dobrim i sigurnim rukama!

Izbjegnite oštećenje uređaja te ga ispravno zaštitite!

natrag
Top izbor

Top izbor

Najkvalitetniji izbor artikla za vaš telefon !

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Besplatna dostava artikla na narudžbe više od 40€.

100% sigurna kupnja

100% sigurna kupnja

Mogućnost vraćanja artikla u 30 dana od kupovine

ŽELIŠ BITI OBAVIJEŠTEN O AKCIJAMA I NOVOSTIMA?

Prijavi se na naše e-novosti

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., Sva prava pridržana.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem