Platiš 2, dobiješ 3! Prilikom kupnje tri proizvoda dobit ćete popust u visini najjeftinijega!

    KOD: kupis2dobijes3

Maske za telefone i tablete

0

Što sve riskiramo nezaštićenim telefonom?

Što sve riskiramo nezaštićenim telefonom?

Što sve riskiramo nezaštićenim telefonom?

Danas praktički nema pojedinca koji ne bi poželio imati mobilni uređaj. Naprotiv, pametni telefoni postali su nam neizostavni pratioci i gotovo su izgubili svoju primarnu funkciju telefoniranja. Zahvaljujući naprednim tehnologijama koristimo ih kao izvor informacija, moderne komunikacije, preglednike, kao kamere i slično. Postali su neka vrsta mjesta za susret svjetova. Kakvu ulogu u tome ima zaštita vašeg uređaja i koje neugodnosti možete izbjeći, donosimo u nastavku. Tražite maske za mobitel?

 

Osjetljiva tehnologija i dizajn. Zahvaljujući naprednim tehnologijama, moderni mobilni telefoni postali su iznimno osjetljivi. Unatoč činjenici da proizvođači uređaja pokušavaju zaštititi programsku opremu, uređaj se ipak može oštetiti pri padu. Debljina pametnih uređaja je također sve manja, pa su tako neki uređaji debljine manje od centimetra. Također, površine modernih mobilnih uređaja uglavnom su obloženi iznimno glatkim i klizavim materijalima, što ih čini još osjetljivijim na padove i oštećenja, jer su manje opipljive i unatoč pažljivom rukovanju mogu lako skliznuti s ravnih površina, iz ruku, odjeće i torbi.

 

Mogućnost gubitka podataka. Suvremeni mobilni uređaji odavno više nisu samo sredstvo telefoniranja te su na neki način preuzeli ulogu naših osobnih asistenata. Ogroman broj ljudi ih koristi kao mini laptop, a također na njih pohranjuju mnogo podataka, fotografija, kontakata, bilješki, događaja i drugih važnih informacija. Istina je da imamo mogućnost sigurnosnog kopiranja svih podataka na telefonu, ali ruku na srce, mnogi ne koriste ovu opciju i gube sve podatke prilikom oštećenja ili čak prestanku rada mobitela. Mnogim od nas ovo se već dogodilo, zar ne?

 

Visoki troškovi popravka. Svaki pad za mobilni uređaj može biti štetan ili čak fatalan. Može se oštetiti kućište, zaslon, programska oprema, a u najgorem slučaju telefon prestaje raditi. Ovisno o oštećenom dijelu, primjereni su i troškovi popravka, ali mogu biti prilično visoki i ponekad iznositi polovicu vrijednosti telefona ili više. U slučaju pada ili iskliznuća, najizloženiji je, naravno, ekran, koji je ujedno i najosjetljiviji i najvažniji dio uređaja, barem za korisnika. Bez radnog zaslona ​​uređaj nam ništa ne koristi, a troškovi zamjene koštaju oko stotinu eura. Ako se uređaj ošteti više no jednom godišnje, troškovi popravka će čak i premašiti vrijednost samog uređaja.

 

Estetski čimbenici. Zbog iznimno glatke vanjske površine cijelog mobilnog uređaja (uključujući i zaslon), na njima se vidi i najmanja ogrebotina. Možemo izuzetno dobro voditi brigu o uređaju, no ponekad je dovoljno da se malo snažnije otre o komad odjeće ili torbice i ogrebotine se odmah vide na kućištu. Vrlo osjetljivi su također i rubovi uređaja, koji pri mogućem padu brzo puknu i prošire se na dalje pukotine na zaslonu. Naravno, najviše nam smetaju oštećenja na zaslonu, koja zbog "touch" tehnologije često sprječavaju nesmetanu uporabu funkcija i uređaja općenito. Napuknut i izgreban uređaj definitivno nije ugodan oku i može čak ostaviti dojam nereda i nemara.

 

Mobilne uređaje je zato svakako vrijedno zaštititi, jer je njihova vrijednost i značenje u našim životima mnogo veća nego što je nekad bila, a rijetko tko gleda na njih samo kao na telefon. Za neke je čak i statusni simbol, za neke neophodan dio života, za neke znači vezu s vanjskim svijetom, za neke najvažniji izvor informacija. Stoga kupnjom maske ne štitimo samo naš novčanik od nepotrebnih troškova, ali i dio života, koji nam nešto znači i na taj način 'uštedimo' i na mnogim neugodnostima.

 

Zašto masku za mobitel kupiti upravo kod nas?

Maske za telefone su naša strast i zato se trudimo imati što više izbora za svaki telefon, ali u isto vrijeme samo najkvalitetnije artikle. Stoga kod nas možete pronaći najširu ponudu maski i etuija u Sloveniji. Budući da smo svjesni da je vrijeme vrlo dragocjeno, nudimo ekspresnu dostavu koja traje samo 1 radni dan. Ukoliko vam proizvod možda ipak ne odgovara, možete ga vratiti najkasnije u roku 30 dana. Top izbor!

natrag
Top izbor

Top izbor

Najkvalitetniji izbor artikla za vaš telefon !

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Besplatna dostava artikla na narudžbe više od 40€.

100% sigurna kupnja

100% sigurna kupnja

Mogućnost vraćanja artikla u 30 dana od kupovine

ŽELIŠ BITI OBAVIJEŠTEN O AKCIJAMA I NOVOSTIMA?

Prijavi se na naše e-novosti

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., Sva prava pridržana.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem