ZADNJI I VELIKI ZIMSKI OUTLET - 25% popusta na sve proizvode! KOD: outlet25

Maske za telefone i tablete

0

Kako mogu provjeriti model svojeg uređaja?

Kako mogu provjeriti model svojeg uređaja?

Kako mogu provjeriti model svojeg uređaja?

 

Često se događa da naši kupci ne znaju točan naziv modela svojeg mobilnog uređaja, koji je nužno potreban za odabir pravog zaštitne maske. Time izbjegnemo pogrešan izbor i postupak reklamacije te zamjene maske. Međutim, kada je u pitanju poplava izbora mobilnih telefona, teško je pratiti sve izdane serije, modele i nazive uređaja. Naime, svaki uređaj na tržištu ima svoje ime i, što je najvažnije, vlastiti jedinstveni kod koji ga razlikuje od drugih uređaja.

Da bismo pojednostavili postupak odabira odgovarajuće maske za vaš uređaj, pripremili smo vam upute za provjeru jedinstvenog koda u uređaju koji će vas dovesti do točnog modela uređaja. Moguće je da se postupak neznatno razlikuje u različitim modelima iste marke, ali ne bi smjelo biti pretjeranih odstupanja.

 

APPLE

U svojem uređaju otvorite meni Postavki, odnosno Settings i pratite postupak:

Settings -> General -> About -> Model

Kod koji je zapisan u redu „Model“ upišite u Internet pretraživač (Google, …) i ispisat će vam se točan model vašeg uređaja.

 

LG

U svojem uređaju otvorite meni Postavki i pratite postupak:

Postupak: -> Vizitka telefona (O telefonu) -> Informacije o strojnoj opremi -> Broj modela

Kod koji  je zapisan u redu „Broj modela“ upišite u Internet pretraživač (Google, …) i ispisat će vam se točan model vašeg uređaja. Neki telefone marke LG već u drugom koraku pri  „Ime telefona“ imaju zapisan model uređaja, iako svejedno preporučujemo da provjerite kod kako bi podatak o modelu bio pouzdan.

 

HUAWEI

U svojem uređaju otvorite meni Postavke, odnosno Settings i pratite postupak:

Settings (Postavke) -> System -> About phone (O telefonu) -> Model (Ime uređaja)

 

Kod koji je zapisan u redu „Model (Ime uređaja)“ upišite u Internet pretraživač (Google, …) i ispisat će vam se točan model vašeg uređaja. Neki telefoni marke Huawei i Honor imaju već pri „Device name“ zapisan model, a kod nekih je taj drugi korak izostavljen (System). Bez obzira na to, preporučujemo da provjerite kod kako bi podatak o modelu bio pouzdan.

 

SAMSUNG:

U svojem uređaju otvorite meni Postavke i pratite postupak:

Postavke -> Sistem -> O uređaju -> Broj modela

Kod koji  je zapisan u redu „Broj modela“ upišite u Internet pretraživač (Google, …) i ispisat će vam se točan model vašeg uređaja. Neki telefoni imaju dodatan redak „Ime uređaja“ gdje je zapisan model uređaja, iako svejedno preporučujemo da provjerite kod kako bi podatak o modelu bio pouzdan.

 

SONY:

U svojem uređaju otvorite meni Postavke, odnosno Settings i pratite postupak:

Settings -> About phone -> Model number

Kod koji je zapisan u redu „Model number“ upišite u Internet pretraživač (Google, …) i ispisat će vam se točan model vašeg uređaja. Neki modeli imaju manje koraka pri dolaženju do željenog podatka.

 

 

Upute pokrivaju trenutno najpopularnije marke mobilnih telefona. Ako imate problema s provjerom koda i modela uređaja, kontaktirajte nas bez oklijevanja i rado ćemo vam pomoći.

Kada znate model svog uređaja, u našoj web trgovini naći ćete širok izbor maski koje će vam pomoći u zaštiti telefona. Prilikom posjete našoj web-stranici u preglednom izborniku najprije odabirete marku uređaja, zatim kliknete na model i počnete pregledavati posebne značajke naše ponude posebno prilagođene vašem modelu. Nakon što odaberete svoje proizvode, jednostavno ih dodajte u vašu košaricu jednim klikom, ispunite podatke za dostavu, izvršite uplatu, a proizvodi će vam biti isporučeni na dom u roku jednog radnog dana. Ako vrijednost kupljenih proizvoda prelazi 35,00 €, dostavom častimo mi! Želimo vam ugodno i zabavno kupovanje! Top izbor!

natrag
Top izbor

Top izbor

Najkvalitetniji izbor artikla za vaš telefon !

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Besplatna dostava artikla na narudžbe više od 40€.

100% sigurna kupnja

100% sigurna kupnja

Mogućnost vraćanja artikla u 30 dana od kupovine

ŽELIŠ BITI OBAVIJEŠTEN O AKCIJAMA I NOVOSTIMA?

Prijavi se na naše e-novosti

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., Sva prava pridržana.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem