Platiš 2, dobiješ 3! Prilikom kupnje tri proizvoda dobit ćete popust u visini najjeftinijega!

    KOD: kupis2dobijes3

Maske za telefone i tablete

0

6 najvrućih mobilnih telefona u 2020. godini!

6 najvrućih mobilnih telefona u 2020. godini!

6 najvrućih mobilnih telefona u 2020. godini!

Uz današnju brzinu razvoja pametnih telefona na horizontu nas uvijek nešto čeka. Čak i prije nego što ste čuli za nove slušalice, već su se na tržištu pojavile sljedeće slušalice koje po jačini nadmašuju prethodne. Uz tako brz tempo ponekad je posebno teško pratiti vijesti i nove proizvode koji se svugdje pojavljuju, ali ovaj put ćemo vam posao olakšati predstavljanjem budućih „naj mobilnih telefona“ 2020 godine. Ubrzo ćete svu dodatno opremu za spomenute modele moći pronaći u našoj ponudi!

 

Samsung Galaxy S20 & S20 + & S20 Ultra

Već se neko vrijeme među Samsungovim sljedbenicima šire priče o novim mobilnim telefonima u narednoj 2020. godini. Mnogi mediji izvještavaju da se Samsung ove godine neće toliko baviti izgledom mobilnog uređaja, već njegovom izdržljivošću i performansama. Naglasak će biti na uvođenju nove vrste mreže, to jest 5G. Na kraju, Samsung je razmatrao tri varijante modela uređaja, s tim da bi se razredi zvali S20, S20+ i S20 Ultra. Razlog za ovu metodu marketinga je obuhvaćanje što većeg broja kupaca. Prva izdanja ovih mobilnih uređaja predviđena su za 11. veljače.

 

Fotografija: Predviđeni Samsung Galaxy S20

 

 

Samsung Galaxy Z Flip

Vjerovali ili ne, Samsung ima još jedan adut u rukavu ove godine. Po prvi će put javnosti predstaviti primjer sklopivog telefona. Samsung računa na svoje adute još od davne 2014. godine, kada su prvi put lansirali koncept takvog uređaja, no od tada nije prešao u praktičnu i javnu upotrebu. Sklopivi mobilni telefon dosegnut će nevjerojatnih 17,5 centimetara po dijagonali. Isto tako bit će opremljen i najmodernijom opremom, tj. Qualcomm Snapdragon 855.

Fotografija: Predviđeni Samsung Galaxy Z Flip

 

 

Nokia 8.2 5G

Nokia i Qualcomm već neko vrijeme razgovaraju o cjenovno pristupačnim 5G uređajima temeljenim na Qualcomm Snapdragon 7 seriji. Znamo da će ovi uređaji izaći u javnost do kraja 2020., ali ne znamo puno o tim uređajima. Uvjeravaju u vrlo brzu vezu do internetskih mreža. U ovom trenutku je najvjerojatnije da će uređaj Nokia 5G predstaviti na konferenciji MWC 2020.

Fotografija: Predviđeni Nokia 8.2 5G

 

 

 

Xiaomi Mi 10 & Mi 10 Pro

Xiaomi je već potvrdio lansiranje novog mobilnog uređaja na javno tržište te će korisnicima biti dostupan u trećoj četvrtini ove godine. Otkrili su i da će Xiaomi Mi biti jedan od prvih telefona koji će koristiti arhitekturu Snapdragon 865, najnoviji pokretač procesora. Najprije će biti izaći u Kini, i to ovoga siječnja, a kasnije, u veljači, proširit će se i globalno. Ne smijemo zaboraviti na veliki skok Xiaomi Mi uređaja, koji nude Pro model uređaja s fotoaparatom od 108 megapiksela i običnom kamerom od 64 megapiksela. Ovi bi uređaji trebali moći obuhvatiti i najveće moguće detalje u prirodi, a trebali bi ih koristiti i neki instituti širom svijeta u svrhu snimanja grafičkog materijala.

Fotografija: Predviđeni Xiaomi Mi 10& Mi 10 Pro

 

 

LG G9 ThinQ

Očekuje se da će LG G9 ThinQ izaći u drugoj četvrtini ove kalendarske godine, a mnogi kritičari smatraju ga najvećom konkurencijom među starim konkurentima. Zaslon bi trebao dosegnuti 14,4 cm dijagonalno, a ekran bi, prema nagađanjima, preuzeo od svog prethodnika, LG G8. Promijenili bi samo kvalitetu kamere u pozadini. Također bi poboljšali njezinu oštrinu do te mjere da bi se vidio svaki detalj. Usredotočili su se i na poboljšanje korisničkog iskustva, gdje LG dosad nije bio vodeći ako pogledamo konkurenciju. Međutim, neki kritičari ukazuju na napuhavanje praznog balona i činjenicu da tvrtka samo želi zadiviti potencijalne kupce.

Fotografija: Predviđeni izgled LG G9 ThinQ

 

 

Apple iPhone SE 2/iPhone 9

Mnogi obožavatelji Appleovih proizvoda širom svijeta jedva se suzdržavaju budući da se u svijetu mobilnih uređaja očekuje novi iPhone - tj. iPhone 9. Glasine nisu u potpunosti potvrđene iz same tvrtke, ali širi se vijest da je jedan od unutarnjih suradnika tu tajnu izdao javnosti. Ovaj put će se Apple usredotočiti na cjenovnu pristupačnost, što je, prema mnogim kritičarima iOS uređaja, veliki korak naprijed za tvrtku koja je do sada prodavala cjenovno nepristupačne mobilne i druge uređaje, poput iPAD-a i drugih.

Fotografija: Predviđeni izgled iPhone 9

natrag
Top izbor

Top izbor

Najkvalitetniji izbor artikla za vaš telefon !

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Besplatna dostava artikla na narudžbe više od 40€.

100% sigurna kupnja

100% sigurna kupnja

Mogućnost vraćanja artikla u 30 dana od kupovine

ŽELIŠ BITI OBAVIJEŠTEN O AKCIJAMA I NOVOSTIMA?

Prijavi se na naše e-novosti

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., Sva prava pridržana.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem